Welkom

Voor informatie over boeken bent u als geïnteresseerd lezer vaak aangewezen op recensies en/of boekbesprekingen, en van horen zeggen. In al deze gevallen geven anderen hun persoonlijke mening over een publicatie.
In het algemeen wordt u niet of nauwelijks in de gelegenheid gesteld om zelf een goede impressie van het werk te op te doen. En hoe anders kunt u goed bepalen of de schrijfstijl en het taalgebruik u liggen? Of de stijl van vertellen u bevalt?

Als (beginnend) auteur klopt u vaak vergeefs aan bij de uitgevers. Toch wilt u uw werk graag onder de aandacht van het publiek brengen.

LeesMijnVerhaal maakt dit alles mogelijk.
Wij bieden lezers de mogelijkheid om zelf een indruk op te doen van de geplaatste werken ten aanzien van de schrijf- en verhaalstijl, en door bijvoorbeeld de synopsis van het verhaal.

Daarnaast bieden wij beginnend auteurs de mogelijkheid om zichzelf te profileren, zonder verdere verplichtingen, en om hun werk aan het publiek te presenteren door onder andere een zelf gekozen fragment of hoofdstuk te plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden.

LeesMijnVerhaal vindt het belangrijk om te allen tijde objectief en neutraal te blijven. Mits wordt voldaan aan de richtlijnen en voorwaarden voor plaatsing.
Wij geven geen mening over de geplaatste werken, er worden geen meningen of waarderingen van anderen weergegeven.

LeesMijnVerhaal biedt gelegenheid

  • aan beginnende en gevestigde auteurs om hun werk te promoten
  • aan uitgevers om op eenvoudige wijze nieuw talent te ontdekken
  • aan uitgevers om werken van hun auteurs te promoten
  • aan lezers om in contact te komen met de auteurs (indien de auteurs daar voor openstaan)

De auteur/uitgever bepaalt zelf welke informatie en welk deel van het werk wordt getoond; alles wordt door ons geplaatst zoals het wordt aangeleverd. Mits wordt voldaan aan de richtlijnen en voorwaarden voor plaatsing.

BELANGRIJK: Lees onze Disclaimer en onze Algemene Voorwaarden.